dinsdag 5 maart 2013

Muesli!

Zelfgemaakte muesli! Niet te weerstaan..

Wat een feestje is dit!! Zelfgemaakte muesli op deze zonnige dag! Het is zo jammer dat jullie niet kunnen ruiken wat ik ruik, en niet kunnen proeven wat ik proef! Nog warme muesli, met daar overheen een beetje kokosolie. Yum!

Met dank aan Jolijn. En ja, ook ik ga mooie potten vullen om weg te geven. Mijn oma is bijna jarig en is dus de eerste gelukkige!

Nu ga ik me installeren op de bank, kopje gemberthee erbij en wachten tot de zon op ons balkon schijnt! En muesli eten! :)

Fijne dag allemaal! X.


p.s. Voor een glutenvrije variant vervang je de havervlokken door bijv. quinoa-, amaranth-, rijst- of boekweitvlokken. Ik heb de ahornsiroop vervangen door een klein beetje rijststroop, maar de muesli kan ook zeker gemaakt worden zonder iets zoets en ook de abrikozen/kokos/kaneel kan je natuurlijk weglaten (i.v.m. histamine/fructose).

Misschien zijn er mensen die alleen noten uit de oven overhouden.. Maar met wat kruiden of specerijen er overheen is ook dat erg lekker!

5 opmerkingen:

 1. njammie! Ik ruik het hier helemaal! Eet je dit gewoon straight zonder soja melk oid? Fijne middag in de zon op het balkon! xxx M.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey!!
   Het lijkt me zo zonde van mijn muesli om er nog iets anders overheen te doen! :)
   Jij ook fijne zon!
   X.

   Verwijderen
  2. Trouwens was ik nog vergeten: waar mix jij die lijnzaadolie mee?

   Verwijderen
  3. In mijn groentesap. Goed te doen! Maar ik hoef dan ook niet een halve liter per dag te nemen.. X.

   Verwijderen