maandag 25 februari 2013

Jarig Jetje

Shop till you drop!
Jeej! Mijn vorige blogpost ging nog over de donkere dagen van december en nu is het al weer bijna maart. De lente kriebelt in mijn lijf! Ook al heb ik genoten van de sneeuw, van de warme chocolademelk en heb ik tot in den treure, met alle liefde, pinda's opgehangen voor de vogeltjes, nu ben ik wel toe aan wat zonneschijn!

Samen met kat Billy lag ik vorige week in de zon (weliswaar achter het raam), maar oow, wat smaakte dit naar meer! I love vitamine D!
Aangestoken door dit veelbelovende weer heb ik ons huis vast geüpgraded naar de lente. Een grote vaas met narcissen, blauwe druifjes erbij, tulpen. Ik ben blij!

En dan ben ik ook nog jarig! Ik ben schandalig verwend! Ook al is het nu dan 'moeie maandag' en is vriendlief ziek thuis, het weekend was heerlijk! En vandaag volop berichtjes en lieve kaartjes!
Gingen we vroeger naar de stad voor mijn verjaardag, mama en ik, om te winkelen en te lunchen, dit keer hebben we alles online geshopt. Erg leuk om het huis van mijn ouders, binnen een week, te zien veranderen in een waar shoppingparadijs! Ik was als een kind in een snoepwinkel! Ondertussen had papa zich uitgeleefd in de keuken zodat we ons daar tegoed konden doen aan homemade saucijzenbroodjes! Vaak moet je wat creatiever zijn als iets niet (meer) kan, maar zoals je ziet was plan B zo slecht nog niet!!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!! Goed om te horen dat je van de alternatieve versie hebt kunnen genieten. Klinkt ook wel erg gezellig!

  En herkenbaar dat lentegevoel, heb het dit jaar heel erg, wel rare gewaarwording met dat weer dat nog best wel winters is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Dank je wel! Ik kan ook niet wachten tot de zon weer schijnt! Misschien ook omdat ik vorig jaar op mijn verjaardag op het terras in het zonnetje zat!! En dit jaar sneeuw.. Dat was even schakelen. ;)
   X.

   Verwijderen
 2. Oh, te laat, toch alsnog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo lieve Cindy,

  Wat leuk om te lezen dat je een positief weekend hebt gehad. En ik zie je al helemaal zitten samen met je moeder lekker online shoppen en je vader zwoegen in de keuken!! Ha ha. Ik had nooit achter ome Ad gezocht dat hij nog eens zo crea bea in de keuken zou zijn! Leuk.

  Liefs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieve Bi,
   Goed hé, van pa! ;) En lekker!
   En ik heb ook nog een heel mooie tekening ontvangen! :) Erg leuk! Dank je wel!! Ik heb 'm opgehangen, hoor!
   Tot snel...?
   X Cin

   Verwijderen