woensdag 22 mei 2013

In mijn schoenen

Fijn als iemand het soms even van je overneemt! :)

DOOR MIJN ZUS COLINDE:
Vraag ik Cindy waar haar nieuwe blog blijft, zegt ze: "Dat mag jij doen!" Ik?? Onderweg naar mijn schoonzus in België wordt er zomaar een blog in mijn schoenen geschoven. Uiteraard laat ik me niet kennen en zeg ik dat dat prima is, terwijl ik ondertussen denk: "Eerst lekker koffie met gebak eten en dan zien we wel!". Maar de koffie en taart gaan op en daar zit ik nu. Misschien heeft mijn pen inspiratie. "Zusje, wie heeft er eigenlijk bij jou inspiratie? Je pen, gelijk je pc of jijzelf?" Die vraag heb ik tot op heden toe nooit gesteld. Bij mij is het mijn pen!

Volgens mij moest dit gaan over moederdag. Feestdagen worden bij ons vaak op een ander tijdstip gevierd; zelf gekozen maar daarom niet minder leuk. Dus afgelopen zaterdag vierden wij moederdag.

Onderweg bij de Hema nog een heerlijke appeltaart gehaald. Ja, zelfs dat is anders geworden! Mijn hele leven verkochten mijn ouders of ik zelf taart en lekkere dingen, maar sinds onze ouders niet meer werken moet ik zelf gaan shoppen.

Voor moederdag hadden we een kleurenanalyse gegeven. Een aangepast programma want Debbie kwam aan huis. Zodat ik niet de rolstoel hoefde te duwen over de hobbelige bestrating (die is beslist niet rolstoelvriendelijk las ik pas in de krant) van de Grote Markt, ondertussen spaar ik dan ook nog mijn killerheels! want die klinkers.... Een mooie bijkomstigheid is dat ma, Cindy of ik eventueel zittend of horizontaal de kleurenanalyse kunnen volgen.

Het was super! Vol passie vertelde Debbie van www.metlievde.nl over de psychologie achter kleuren. Ze deed een kleurenanalyse bij mama en hierna werd mama heel mooi opgemaakt. Vervolgens zijn we dan zomaar 3 uur verder. Wat een inspirerende meid is Debbie met een echte passie; jaloersmakend vonden wij! Het was een heel leuke ochtend met veel stof om nog eens te overdenken.

Groetjes,
Colinde

.

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten