zaterdag 18 mei 2013

Echt heel leuk!

Tussen die regelmatig op mijn blog voorbij komende 'gebakken peren' door, gebeuren er hier in het echie ook echt wel leuke dingen! Zo zit ik nu bijvoorbeeld prinsheerlijk bij mijn ouders op de bank. Ik zou bijna zeggen 'rond en gezond'. Weldoorvoed met een tartaar van verse haring zie ik uit naar mijn moederdagherkansing.

Vanmorgen werd ik wakker met het geluid van kletterende regen. Lekker vanuit mijn warme bed lag ik te luisteren naar de druppels die tegen mijn (openstaande) raam aantikten. Nergens zo fijn wakker worden als op het Brabantse platteland!

Morgen sluit vriendlief zich bij ons aan en kunnen wij 's avonds kiezen tussen asperges, klaargemaakt door mama of een Vlaamse witlofverrassing van papa. Lastig, lastig! ;)
Misschien kunnen we zondag wel ergens een koffietje doen op het terras. De zon gaat immers schijnen! Of eens genieten van de tuin! En dan hebben we maandag zomaar nóg een dag vrij! Toch fijn, al die feestdagen!

Voor een positief verhaal vind ik het vaak lastiger om woorden te vinden. Ik verval dan al snel in 'heerlijk', 'echt heel leuk' en 'wat is het fijn'. Hihi, klinkt eigenlijk best gezellig, maar dat vind ik dan weer niet blogwaardig! En ik ben natuurlijk ook drukker met andere dingetjes, als ik me goed voel.

Bij nare dingen is mijn behoefte om van me af te schrijven zo veel groter. Ook kan ik dan vaak alleen maar liggen en denken.. Het voelt dan echt als een noodzaak om mijn hart te kunnen luchten. Om met mijn kapmes door het oerwoud van twijfel en verdriet te rossen om zo weer mijn kracht en hoop te hervinden. Vandaar vaak ook mijn positieve blogpost-eindjes. Die zijn dus vooral om mezelf moed in te spreken!

Zo, nu maar eens kijken wat er vanavond weer gekookt is voor me! En dan op naar morgen met zussie en mama!
Fijn weekend! Enne.. Hoop dat het echt heel leuk wordt! :)

1 opmerking:

  1. 1960 tips free football prediction for today m88 m88 제왕카지노 제왕카지노 クイーンカジノ クイーンカジノ 371Slot Pragmatic Play | Slot Pragmatic Play | Slots Online

    BeantwoordenVerwijderen