zaterdag 6 april 2013

Lekker eten!

Zomaar vanuit het niets had ik ineens toch een erg lekker hapje op mijn bord!

Rode linzen met gebakken kropsla en courgette uit de oven.

Ietwat ongeïnspireerd gooide ik plakjes courgette, besprenkeld met olie en knoflook, in de oven (oven = erg handig als je weinig energie hebt!). In de diepvries vond ik al gekookte rode linzen en op het aanrecht lag nog een verlepte krop sla mij aan te staren.

Tijdens het opbakken van de linzen, bedacht ik me dat die sla ook wel de pan in kon. Wat peper, zout, kurkuma en oregano erbij en dit alles heb ik afgemaakt met stukjes olijf en zwarte sesamzaadjes. En uiteraard een scheut koude olijfolie er overheen.

Zo had ik onverwacht een heerlijk maaltje voor mezelf! Nu is het tijd voor een kopje cafeïnevrije koffie met lactosevrije slagroom! :)Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten