zondag 14 april 2013

Dikke beer!

Embrace your bear!
Klik hier om zijn vrinden ook te zien.
Soms wordt mij gezegd dat ik negatief zou zijn. Met vlagen, zou ik nogal wat beren op de weg zien. Om eerlijk te zijn, moet ik bekennen dat dat misschien ook wel zo is ;). Niets menselijks is mij immers vreemd. Toch zou ik het eerder realistisch willen
noemen. Ik zíe niet alleen beren, ze zijn er vaak ook daadwerkelijk. En als ik ze niet zie, zien zij mij wel! Met enige regelmaat bivakkeert er een hele dierentuin op mijn pad!

Bij het minste of geringste ga ik over mijn grenzen heen, dus dat ís ook verontrustend. En dan heb ik het niet over van te voren ingecalculeerde pijn. Geen kosten-batenanalyse. Maar het betreft de meest simpele, niet te voorziene, dingen.

Na een aaneenschakeling van rot-ervaringen, kan ik, zeker momenteel, erg goed van een mug een olifant maken. Maar misschien is dat het juíst wel?! En moet ik dat ook doen?! Kleine 'mug-activiteitjes' vergen nu eenmaal een enorme 'olifanten-inspanning' van een ME-lichaam. Misschien moet ik dus juist beren op de weg zien! Gaat het daar steeds mis, omdat ze nu onverwacht voor me opdoemen. Dus, laat ik mijn beren omarmen en lekker van een mug een olifant maken!

Fijn dat ik van dieren hou! ;)

1 opmerking:

  1. Heel herkenbaar. Inderdaad realistisch vind ik. Lastig allemaal. goed geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen