zaterdag 25 juni 2011

Goed of slecht?

Help! Wat moet ik nu weer bloggen? Gaat het goed met me? Gaat het slecht? Iedere dag is het anders en ook voor mij een verrassing. Surprise!

Na een borreltje zaterdag bij vrienden kon ik niet slapen van de pijn. Maandag echter had ik zomaar fut om te wandelen! Alleen wist ik toen nog niet dat ik die avond weer wakker zou liggen omdat mijn benen zo zeer zouden doen. Achteraf (altijd achteraf) was het ook te gek; vanuit het niets ineens 4 minuten lopen, even zitten op een bankje en weer 4 minuten terug. Maar zodra ik iets kan ben ik zo enthousiast dat ik mijn grenzen voor even vergeet.. Hierdoor had ik dinsdagavond dan ook een van de ergste hoofdpijnen ooit. Nog de gehele woensdag had ik er last van..


Maar toch... gisteren was ik fitter dan ik me in maanden heb gevoeld!! Wat ik niet voor mogelijk had gehouden was ineens weer heel dichtbij. Liep ik zomaar weer door de supermarkt! Een broccoli en natte doekjes (tsja, wat te kiezen als je daar onverwacht rondhuppelt?) in de mand. Ik was er weer! En oja, had ik toch per ongeluk melkchocolade gekocht?! Echt per ongeluk!! Dit was een teken; ik heb hem helemaal opgegeten! :)

Dus; gaat het goed met me of gaat het slecht? Het gaat beter!!

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten