zaterdag 4 juni 2011

Zon, zee, strand!

Niks geen dikke, Belgische patatten. In plaats daarvan heerlijke Zeeuwsche oesters en Oosterscheldekreeft!! Via een omweg, waaronder een digitale zoektocht langs de Belgische kust (te veel beton) en een slapeloze nacht in Vlissingen, zijn we uiteindelijk terechtgekomen in het ons inmiddels zo vertrouwde Domburg. Wat waren we weer gelukkig toen we hier uitstapten en slechts het ruisen van de zee hoorden, hier en daar onderbroken door het geluid van een kwetterende vogel!

Domburg is zo heerlijk! Het is klein, wat betekent dat zelfs voor mij hier alles op loopafstand is. Misschien is er niet heel veel te beleven, maar dat geeft me juist het gevoel dat ik alles kan! Dat ik niet van alles hoef te missen.
We hebben genoten van het mooie weer, de zee en het strand en niet te vergeten het fantastische eten bij Mondriaan!


Helaas bleek dit keer 'loopafstand' toch niet te belopen voor mij. Vriendlief heeft mij overal heen getaxied. Ook die 200 meter naar het strand. Maar ondanks pijn en ongemakken lag ik dus wel mooi in mijn bikini op het strand! Voetjes in het zand!

1 opmerking:

 1. Hey Cin!

  Leuk om je blog te lezen en zo op de hoogte gehouden te worden. Je doet het goed hoor!
  Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad in Domburg, altijd fijn daar.
  Tot gauw!

  Groetjes Dennis en Willem.

  BeantwoordenVerwijderen