woensdag 20 juli 2011

Samenwonen!

‘Ik merk er helemaal niets van.’ Toen mijn vriend en ik elkaar leerden kennen ging het een stuk beter met me en natuurlijk deed ik de situatie ook beter voorkomen dan dat ie was! Ongemerkt is het hebben van ME ook zijn realiteit geworden. Die van vaak thuis zijn, boodschappen doen en koken, mijn tranen drogen en 2 x in de week een prik in mijn bil geven.

En nu... woont hij alweer 6 weken bij me! Dat is erg leuk! Met zijn hele hebben en houwen is hij bij me ingetrokken. Vaak was hij toch al hier, maar nu officieel! En dus hebben we van alles twee! Een complete extra inboedel, overal dozen.. Maar gelukkig is de ergste verhuisstress nu achter de rug!

Wat kan een mens een troep vergaren!! En dan heb ik het toch echt over mezelf. Om plaats te maken heb ik flink wat kasten uitgemest. Mijn leven trok aan me voorbij. Een vlaag van weemoed overvalt me bij het zien van oude foto's. Vakantiefoto's; een biertje in de hand. Met het volste vertrouwen in het leven en in de toekomst.. Wat verlang ik soms terug naar toen. Maar ik wil niet blijven hangen in herinneringen. Ik wil iedere dag genieten van het nu! Een belangrijke stap is gezet. Iedere dag samen met Vin!! 

1 opmerking:

  1. Nog officieel gefeliciteerd met jullie samenwonen!

    Fijn om te kunnen lezen hoe jij het allemaal ervaart. Als je ME hebt verslagen ze ik een glansrijke carriere als schrijfster voor jou voor me? Of dacht je daar zelf anders over?

    Groetjes, Eveline

    BeantwoordenVerwijderen