donderdag 8 november 2012

Werk aan de winkel

Waar ben ik? Gaat mijn leven nog wel over mij? Ik voel me een alien. Mijn wereld is mijn wereld niet meer. De wereld is van anderen. Slechts onze woonkamer is van mij. Rolstoel, wijkauto. Help! In plaats van ver van mijn bed begrippen, zijn het mijn beste vrinden geworden.

Hoe harder ik vecht, hoe dieper ik wegzak. Hoe kan ik dit tij keren? Hoe doorbreek ik deze cirkel? Hoe hou ik me staande terwijl ik slechts kan liggen?

Ook al heb ik mijn buik vol van 'op zich goede, maar bij mij niet helpende' behandelingen, niets doen is voor mij geen optie. Ik kick niet op de aandacht, ik ben niet behandelgeil. Ik wil alleen een menswaardig bestaan!

Oei, hoe krampachtig klinkt bovenstaand relaas?! Ik ben alleen maar aan het vechten tegen ziek zijn. Da's niet handig! Het vreet al mijn energie. Accepteren en loslaten dan maar? Poeh.. Mooi projectje voor komende tijd. Wat zeg ik? Voor nu! Werk aan de winkel!

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten