maandag 8 oktober 2012

Geparkeerd

En hier lig ik dan. Weer een dag op de bank. Moe, uitgeput, totaal verzuurd.
Hoe kan iemand snappen wat het inhoudt om M.E. te hebben?? Dat het niet slechts vermoeidheid is. Maar pijn in je hele lijf, je hoofd, alles. Dat je zo lamlendig bent dat je te moe bent om te liggen. Te moe om je om te draaien. Dat er dagen zijn dat je het liefst met een deken over je hoofd ligt omdat je gek wordt van alle licht en geluid. Wat kan ik hier over bloggen? Wat valt er te zeggen?

Dat ik relaxed en zen lig te wachten op betere tijden? Not! Mijn ogen zijn dik van het huilen en ik ben boos op de hele wereld. Iedere vrolijke gedachte maakt me juist verdrietig en confronteert me met wat ik niet kan.

Vriendlief loopt het vuur uit zijn sloffen. Bij de meest simpele dingen heb ik hulp nodig. Ik haat die afhankelijkheid!! Mijn dagen bestaan uit liggen. Soms even lezen of tv kijken. Maar toch voornamelijk liggen. Beetje ogen dicht en mijn tijd uitzitten. En dat is zo zonde! Zat ik maar in mijn rolstoel. Kon ik maar even naar buiten..

Hoe moet ik dit dan weer accepteren? Ik kan bezig blijven! Ben ik net gewend aan het idee een rolstoel te hebben, staat ie al weer werkeloos toe te kijken. Alles is zo ver van mijn bed…
3 opmerkingen:

 1. Oef. Ik herken het gevoel. Het gevoel dat je opnieuw op de bank of op bed ligt te wachten op betere tijden terwijl de hele wereld leuke en belangrijke dingen doet. Knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte, dit is zo herkenbaar dat de tranen in mijn ogen springen. Ik lig niet meer hele dagen plat maar weet wel nog hoe dat voelt.
  Cindy, ik weet niet of je er open voor staat of je er zelfs maar mee bezig kunt houden maar ik ben spectaculair vooruit gegaan door de behandeling van Ashok Gupta. Ik wil je niets opdringen, maar graag met je delen dat zijn behandeling bij veel mensen aanslaat. En je kunt het thuis vanaf je eigen bed of bank doen.

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Cindy.
  Ik lees regelmatig je blog en heb het weer zó met je te doen, echt!
  Als je mij nu een vreselijke drammer vind geef ik je groot gelijk maar ik probeer je er nogmaals van te overtuigen:
  Je schrijft in je verhaal van vorige maand dat je lyme nog niet van je lijstje wil schrappen zelfs nu Augsburg ook niets opgeleverd heeft.
  Nee, inderdaad, je moet het bóvenaan de lijst zetten.
  Alle vreselijke klachten,ook die van licht en geluid hóren bij lyme!
  De Borreliabacterie heeft zich, zoals je zelf al aangeeft, teruggetrokken uit je bloed en bevind zich (o.a.)in je ruggemerg en is daarom op geen enkele manier terug te vinden of te testen met bloed .
  Mijn zus was doodziek en kon niet meer lopen; en de rolstoel stond bij haar ook al klaar. Maandenlange AB-kuren via infuus hielpen niet. Uiteindelijk via de klassiek-homeopaath waar ik over geschreven heb genezen!En ook nog 7 andere personen in mijn familie, waaronder ik; allemaal lyme!

  een informatie brochure over de Vegatest, van de fabriek in Duitsland: http://www.acupunctuur-vanlaar.nl/wp-content/uploads/2010/11/vega12.pdf

  Meid, wacht toch niet langer. Een uurtje rijden,en binnen een uur weet je het,ook mogelijke co-infectie's en andere bacterien, virussen enz.
  Je mag gerust mijn naam noemen bij haar!
  Ik wil je ook best eens opbellen om het allemaal nog eens uit te leggen. Maar dat doen we dan wel via e-mail doorgeven, ok?
  Sorry dat het weer zo'n lang verhaal geworden is maar ik wil je zo graag helpen, Cindy!

  Heel veel sterkte , liefs Hanny


  BeantwoordenVerwijderen