vrijdag 21 september 2012

Uitslagen Brussel 18-09-2012

Koop een sleutelhanger en steun Groep ME Den Haag!
En weer is er niets gevonden. In Augsburg is er noch Lyme, noch een co-infectie aangetoond. Wat overigens niet wil zeggen dat ik Lyme nu kan afvinken, het is alleen niet terug te vinden in mijn bloed. De infectie kan zich teruggetrokken hebben uit mijn bloedbaan en zich in mijn weefsel hebben verstopt. Zeker als het geen recente infectie betreft is de kans hierop groot.

Na 2 jaar van onderzoek is er dus nog geen duidelijkheid over de veroorzaker van mijn lage CD57 en andere extreme waarden (die allen wijzen op een infectie).
Om alsnog het beestje een naam te kunnen geven, wat belangrijk is om een gerichte behandeling te kunnen starten, rest mij nu een lumbaalpunctie of (wederom) een maag-darmbioptie.

In juni 2011 is er al een maag-darmbiopt bij me afgenomen en als het goed is ligt er nog een staaltje van mij in de diepvries! Dat zou fijn zijn! Dan kan men daar eerst een test op loslaten!
 
Wat ik nu ga doen? I don't know! Even mijn kop in het zand steken! Ik ben opgelucht dat ik, in ieder geval voor nu, geen Lyme heb. Laat ze maar even zoeken in die frigo. Ik vermaak me ondertussen wel met mijn rolstoel! Hoe confronterend en verdrietig het soms ook voelt, ik ben er erg blij mee!Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten