zondag 25 november 2012

Behandeling anno nu

Behandeling? Welke behandeling?! Jullie zijn vast benieuwd hoe het daarmee staat. Nou, ik zelf eigenlijk ook! Na een zomer vol vertwijfeling, een verhuizing gevolgd door een enorme terugval, nu iets nieuws. Nieuwe kansen, nieuwe hoop en vertrouwen!

In Brussel ga ik niet vinden wat ik zoek. Het heeft me een hoop pijn en moeite gekost om tot dit besluit te komen. Immers dr. de Meirleir is en blijft een vooraanstaand arts op het gebied van ME.
Twee jaar lang heb ik alles gegeven, maar resultaten blijven uit. Het eliminatie-provocatie dieet, waarbij ik direct al strandde en nooit uit de eliminatie-fase ben geraakt, de maandelijkse antibiotiakuren, de dagelijkse injecties; het is voorbij!

Ben ik dan nu verlost van mijn dieet en bergen met supplementen? Welnee!! Ik ga vrolijk verder! Want dat er een heleboel niet klopt in mijn lijf is wel duidelijk. Dit behoeft nu eenmaal 'enige' ondersteuning. Sinds augustus ga ik naar orthomoleculair arts Geiske de Ruig, in Capelle aan den IJssel.

Hoe fijn om eens een behandelaar naast de deur te hebben! De bedoeling is mijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te herstellen. Klik op deze link voor meer informatie over mijn behandelplan. Ook heb ik weer contact opgenomen met Rinno Heidstra, Enschede. 3 jaar geleden kwam ik al bij hem en nog steeds volg ik met veel belangstelling wat hij doet. Dus ook een tripje naar Enschede volgend jaar sluit ik zeker niet uit!

Het is fijn om nieuwe plannen te maken! Zin in!

2 opmerkingen: