zondag 6 mei 2012

ME Benefiet Concert

Nog maar 6 daagjes en dan is het al weer 12 mei, of wel Wereld ME dag. Sonja Silva, zelf ook ME patiënte, heeft het voortouw genomen op deze dag een ME Benefiet Concert te organiseren!

"Op 12 mei 2012 komen ME patiënten en sympathisanten bij elkaar in Hoofddorp om Wereld ME dag te vieren. Fantastisch om te zien hoeveel enthousiaste reacties ik gekregen heb sinds ik vorige maand een berichtje op Facebook postte dat ik zo graag iets wil doen voor ME.


ME-vriend Jörgen Raymann zal het benefiet openen. Daarna zal dokter Theo Wijlhuizen (internist en ME specialist) spreken. Er zal een screening zijn van de documentaire "Ik heb ME, wat is jouw excuus?" die ik aan het opnemen ben over het ware gezicht van ME. En tot slot zullen Pyke Pos met mijn band en ik een mini concert geven speciaal voor de ME patiënten."


Aanmelden kan via de volgende link: ME Benefiet Concert.

Ook brengt binnenkort Henkjan Smits ME op tv!
Voor het tv-programma 'Ambassadeur voor 1 dag' gaat Henkjan Smits zich inzetten voor meer aandacht voor het Chronisch Vermoeidheidsyndroom (ME/CVS) in Nederland. Hij gaat de uitdaging aan om samen met een ME/CVS-patiënt in één dag zoveel mogelijk aandacht te vragen voor de ziekte. De uitzending is op zondag 20 mei a.s. om 16.30 uur te zien op RTL4.

Aandacht voor ME!!
                                                         

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten