woensdag 14 maart 2012

Liebster Award

Jihoe! Ik heb een Liebster Award ontvangen! Malu, wat lief van je!! Om eerlijk te zijn had ik er nog nooit van gehoord en ik had dus ook geen idee wat ik had gekregen, maar dat maakte mijn enthousiasme er niet minder om. Een leuke opsteker na een jaar van behandelen èn van bloggen!


De Liebster Award is een soort kettingbrief onder bloggers. Het heeft tot doel om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Je krijgt de Award van een andere blogger die vindt dat jouw blog extra aandacht verdient. De Award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo'n Award krijgt, geef je hem door aan 5 andere bloggers.


Malu:
"Cindy schrijft over haar behandeling bij Prof. De Meirleir. We volgen dezelfde behandeling, en hoewel zij het wel errug zwaar heeft, zitten we min of meer in hetzelfde proces. Heel herkenbaar dus! Wat ik erin waardeer? Het is ongelooflijk positief en luchtig geschreven, en altijd vergezeld van een zeer toepasselijke, leuke foto. Kort maar krachtig!"


Dank je wel, Malu!! En nu op zoek naar 5 andere bloggers. Dit wordt nog lastig voor me, omdat ik toch wel voornamelijk in mijn eigen kleine wereldje vertoef.. Mooie stimulans om eens om me heen te kijken!


Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten