zaterdag 18 februari 2012

Engelengeduld

Een jaar ben ik nu bezig met mijn behandeling bij dr. De Meirleir in Brussel en wat hebben die 12 maanden ontzettend lang geduurd. Er leek geen einde aan te komen; de wijzers van de klok stonden stil. Liggend in bed, te beroerd om meer te doen dan ademhalen. En toch zijn we dan nu ineens een jaar verder.

Wat heeft het me gebracht?
Niets. Nog helemaal niets. Mijn wereld is alleen maar nog kleiner geworden. Maar er is hoop!

Behandeltechnisch kan ik nog niet heel veel melden. Wel is er uit mijn bloedbeeld af te leiden dat mijn immuunsysteem al iets aan het opkrabbelen is!

Momenteel worden er veel tests gedaan, waarvan over twee maanden de uitslagen komen. Dan kunnen we de resultaten van het begin en nu echt naast elkaar leggen. Voorlopig blijft mijn behandelplan hetzelfde. Op naar april!!

7 opmerkingen:

 1. Heej Cindy, toch iedere keer heftig om te lezen hoe het met je gaat, alle ups & downs... Sterkte, en voor je het weet is het april hoor!
  p.s. In de liefde alles nog wel goed? :-)
  Groetjes Ilse M

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cindy,

  Ik volg jouw blogs al een tijdje met veel belangstelling, en heb je een Liebster-Award gegeven. Zie voor meer info: http://memalu.blogspot.com/2012/02/liebster-blog-award.html

  Hopelijk geeft het een klein lichtpuntje!

  Groetjes, Malu

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Cindy,

  Ik heb vanacht over je gedroomd. Vanochtend je naam gegoogled en je blog gevonden. Ik hoopte te lezen dat het heel erg goed met je gaat. Met tranen in mijn ogen lees ik dat dat niet zo is. Wat wordt jouw geduld op de proef gesteld.
  Misschien dat ik een kleine glimlach op je gezicht kan toveren door je na al die jaren heel veel sterkte en geluk toe te wensen.

  Groeten,
  Sander vO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Wat lang geleden! Nou, die glimlach is gelukt. :) Dank! Hoe is het met jou??
   Groetjes!

   Verwijderen
  2. ps cindyheijligers@gmail.com

   Verwijderen
 4. Ha Cindy,

  Heel herkenbaar allemaal. Mijn dochter is onder behandeling bij de prof. vanaf december 2010. Zij kreeg dezelfde uitslag: biologisch gaat het beter... Omdat het alleen maar achteruit gaat met haar, heb ik gevraagd hoe lang het nog gaat duren voor zij zelf iets van de vooruitgang gaat merken. "Een paar maanden", was het antwoord. Laten we daar dan maar op hopen :)
  Heel veel sterkte.

  Groeten,
  José

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo José,
   Bedankt voor je reactie! Die paar maanden kunnen er ook nog wel bij. ;) Daar gaan we voor dan! Ik zou het leuk vinden als je me op de hoogte houdt.
   Jullie ook heel veel sterkte!!
   Liefs,
   Cindy

   Verwijderen