vrijdag 16 december 2011

Ready for Christmas!

Billy loooves Christmas!
Het is bijna Kerstmis and I like it! Kerstboom in huis? Check! Al 2 weken! Homemade kerstkaarten? Check! Oké, een paar dan.. Maar het verhoogde zeker de feestvreugde, alias kneuterigheid! Feestjurk klaar? Check! En...... Christmas Radio! Check, check, check!!!


Morgen hebben we al ons eerste kerstdiner! Gezellig eten bij mijn papa en mama, samen met mijn zus, haar man en mijn 2 neefjes, mijn oma en mijn vriendje! Inderdaad vindt ons kerstdiner al een week eerder plaats dit jaar, dus hoeven wij nog maar 1 nachtje te slapen voordat wij weer mogen genieten van de zelfgemaakte aardappelkroketten! Een heuse familietraditie!
Buiten dat het een goede kerst-spreiding is op deze manier, zodat we ons met kerst zelf alleen nog maar naar mijn schoonfamilie hoeven te begeven om daar weer verwend te worden, duurt onze kerst zo heerlijk lang! I looove Christmas!Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten