dinsdag 27 maart 2012

Flowers for the family!

Stadsmagazine Bergen op Zoom / Halsteren / Hoogerheide Bruist, editie maart/april:

"Cindy Heijligers wil haar ouders op een bijzondere manier in het zonnetje zetten. Al meer dan 20 jaar lijdt zij aan een chronisch vermoeidheidssyndroom. Haar ouders stonden, en staan, altijd voor haar klaar. Voor haar zijn zij onmisbaar! Bruist en Marc Hellemons van De Bloemenstal in Halsteren vinden dat de familie Heijligers dit schitterende boeket dubbel en dwars heeft verdiend."


Alle blommen van de wereld verdienen mijn ouders; dit was dan ook een erg geslaagde en grappige verrassing! Buiten papa en mama zijn er uiteraard nog veel meer mensen die heel erg veel bloemen verdienen! Ook mijn lieve zus met haar man en mijn neefjes, mijn liefste en zijn ouders, mijn oma en familie, mijn vriendinnnetjes, die ik veel te weinig zie, maar die wel rete-belangrijk voor me zijn! Therapeuten en artsen die het begrijpen! Goeie buren en verre vrienden! Mijn lieve mede ME-ers! Bloemen voor elk van jullie!!

Ooh... aan een opsomming wilde ik eigenlijk niet beginnen, want dan ga ik geheid mensen vergeten. Anyway, ik heb het lekker toch gedaan! Enne.. mocht ik je vergeten zijn? Ik hoor het wel! ;-)

1 opmerking: