vrijdag 16 september 2011

Smile!

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.” -Anonymous

En nu eens iets leuks! Soms lijkt het een grote opsomming van nare, moeie verhalen te zijn. Ik zou er zelf nog doodongelukkig van worden..

Zo was ik maar mooi in Diergaarde Blijdorp vandaag! Dat was weer (veel te) lang geleden. Ik kon wel springen van blijdschap, figuurlijk dan, maar strompelend van bankje naar bankje was ik ook al dolgelukkig. Ik kan niet wachten tot ik er weer vaker heen kan en dan steeds een stukje verder kan wandelen! Zo leuk om de diertjes weer te zien!

Ook werd ik afgelopen week al twee keer hardop lachend wakker middenin de nacht. Dat zijn de betere bijwerkingen! Levendige dromen in plaats van duizeligheid en pigmentvlekken..
En morgen ben ik lekker al weer klaar met de antibiotica!Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten