zondag 11 september 2011

Klaar voor!

Nog even stond ik in dubio of ik toch niet 'klaar mee' wilde zeggen. Een aantal weken lang voelde het wel zo. Ik had het gehad. Na het laatste consult moest ik me echt weer opladen. Het is lastig om gemotiveerd te blijven als je lange tijd zoveel vermoeider bent dan ooit en als je nachtenlang wakker ligt van de pijn.

Maar ik heb mijn zinnen verzet met Vin's verjaardagsfeestje en met een zomers weekend in Dalfsen! Wat heerlijk was het om weer mensen te zien, wijn te drinken en vooral om me even 'normaal' te voelen. De pijn achteraf vergeten we...

Momenteel heb ik veel buikpijn, maar misschien herstel ik toch ook ietwat sneller? En ben ik nu echt wat helderder in mijn hoofd na de b12 injectie?

Dus..... Behandelplan? Check. Alle medicijnen in huis? Check. Einddoel voor ogen? Check! Op naar antibioticakuur nummer 7. Ik ben er weer klaar voor!

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten