vrijdag 29 april 2011

Zoet

Another bad day; weer een bed dag. Ik kan net zo goed mijn vorige bericht, "Moeimoeimoei", herhalen. Ik hoef alleen maar aanhalingstekens te schrijven.
Steeds denk ik dat het niet erger kan, en dat ik echt niet nog moeier kan zijn dan dit, maar dan wordt toch weer het tegendeel bewezen; het kan wel degelijk erger...


Inmiddels ben ik weer een antibioticakuur rijker. Gelukkig reageer ik op deze anders. Geen misselijkheid en algeheel ziek zijn, wel ontzettend moe. Dus in die zin sloopt hij me net zo hard. En ik heb enorm veel zin in zoet!

Als een junk loop ik door het huis. "Chocolade!!" Mijn lijf schreeuwt het uit! Zoet moet het zijn, heel veel en heel erg zoet! Zelfs in mijn slaap droom ik van Marsen en witte chocolade. Boterhammen met hagelslag. Maak me gek! Ook dit hoort erbij. Mijn schimmels (klinkt heel lieflijk.. Zijn ze niet!) zijn het, die zo nadrukkelijk aanwezig zijn en maar niet stil willen houden. Maar ik ben sterker dan schimmel, dus geen suikers voor mij!

4 mei moet ik terug naar professor de Meirleir in Brussel. Dat is al volgende week! Ik ben heel erg benieuwd!! En ik hoop zo dat ik niet het XMRV-virus heb en ik hoop ook dat ik niet nog meer antibioticakuren hoef te slikken. Vind het spannend!

1 opmerking: