vrijdag 6 mei 2011

Vervolgafspraak Brussel

We zijn in Brussel! Gisteren het consult bij mijn arts gehad. Het goede nieuws is dat ik niet het XMRV-virus heb, maar welk virus is het dan wel?? Dit is belangrijk om te weten, zodat we ook echt de oorzaak van al mijn klachten kunnen aanpakken en ons niet slechts met de gevolgen bezighouden. Het ‘slechte' nieuws is dat er een stukje weefsel uit mijn maag weggenomen gaat worden, zodat ze kunnen zien wie dat virus nu is.
Wachtend op deze uitslag kan ik de komende 3 maanden verder met een behandelplan, lijkende op het plan van de afgelopen 3 maanden. Dus antibiotica afgewisseld met probiotica. Dit lag in de lijn der verwachting, maar toch gaat het me iets te langzaam. Ik ben ongeduldig.

Vanmorgen zijn we wakker geworden in ‘the white room’ van het prachtige b&b Lenoir96. Dit is heerlijk! Gisteravond hebben we een hapje gegeten met Mariska, een mede-ME/CVS-er en ook onder behandeling bij de Meirleir. Erg leuk om elkaar te ontmoeten, na een half jaar contact per mail. En bijzonder om zoveel herkenning bij elkaar te vinden.

Nu gaan we genieten van onze mini-vakantie in België. We gaan naar de kust, een puntzak dikke, Vlaamsche frieten scoren!

Saluutjes!

2 opmerkingen:

 1. Hey Cin,

  Ik volg je blog ook hoor. Heb 'm bij mams op het bureaublad gezet zodat zij het ook makkelijk kunnen vinden ;) Goed nieuws dat 't niet dat virus is. Heb even gegoogled en spontaan kwamen flarden terug van de medische kant van mijn opleiding ... poeh ... even diep graven. Geduldig zijn is altijd een mega kunst, maar vooral een paar mijlpalen tussentijds prikken helpt. Oeh en de Vlaamse kust, altijd goed, naar welke kustplaats ga je? Geniet van het zonnetje, hoop dat weer even iets minder moe bent.

  Groetjes,
  Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cin,
  Wat een leuke foto!!! Ik heb nog nooit 2 zulke leuke knappe vrouwen gezien!!!!! : ))
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen