vrijdag 22 april 2011

Just another day

Een doordeweekse dag

07.42 uur: Vriendlief springt onder de douche, poes komt goedemorgen zeggen en krult zich tegen me aan. Ik trek het dekbed over mijn hoofd. Alles doet pijn. Mijn lichaam protesteert. Krampachtig houd ik mijn ogen dicht. Ik ben er nog even niet.
Rond half 10 zit ik dan toch aan mijn ontbijt en werk ik mijn pillen naar binnen. Ik ga douchen en kleed me aan en dan is er Koffietijd op tv. Vandaag is Marianne Weber te gast; long time no see! Kok Casper maakt de heerlijkste dingen, waarvan ik meestal niet eens de helft mag eten, i.v.m. mijn dieet en voedselintoleranties. GTST, waarvan de herhaling na Koffietijd wordt uitgezonden, werd zelfs tot voor kort gesponsord door de chocolademuffins van Dr. Oetker (spreek uit als Utker!). Niet zomaar door Dr. Oetker dus, maar door de chocolademuffins nog wel!! Heette mijn arts maar Dr. Oetker...

‘s Middags kruip ik even achter mijn laptop, eet wat, doe een afwasje of drink eens een kopje koffie met een vriendin. Vandaag schijnt de zon, ik smeer me in en haast me naar mijn balkon! Daarna is het toch echt weer tijd om te rusten.

Er wordt voor me gekookt en na het eten lig ik uitgeteld op de bank. Nog even kletsen en wat hangen. Dan is het 22.00 uur. Ik mag naar bed!

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten