zaterdag 21 september 2013

Blij!

Ik vind het heerlijk om mijn hoofd vol met positieve gedachten te stoppen. 'Alles is goed in mijn wereld!' Dat is toch mooi? Affirmeren, ik word er helemaal rustig van.

Gisteren kenden Vin en ik elkaar alweer 4 jaar! 4 mooie, niet altijd makkelijke jaren, maar immer blij! Hebben we dit gevierd? Nee, want ik had geen tijd! ;) Ik wilde zo graag naar de dierentuin. Mijn oma zou daar zijn. Ik kon de gedachte niet verdragen dat zij zo dichtbij zou zijn en ik haar niet zou kunnen zien. Ik heb haar nl. echt gemist het laatste jaar omdat ik niet naar haar toe kon als ik dat wilde. Vanwege onze gammele lijven missen we hier en daar wat zeggenschap over ons leven. Tot op het laatste moment was het spannend voor me, maar... HET IS GELUKT!!! Koffieleuten met oma in de dierentuin! Als een kind zo blij waren we. Uiteraard veel dank aan de Zonnebloem en de wijkbus.

Donderdag was Anouk bij mij! Via FB kennen we elkaar al een poos, omdat we qua lichaam in het zelfde schuitje zitten, maar van een bezoekje was het nooit gekomen. In ons hoofd wel, niet in het echt. Als ik zeg dat ik haar dolgraag nog eens wil zien, zegt dit alles! :)

Weer een blog vol gezelligheid! En ik kan nog veel meer moois vertellen. Dat Vin en ik in Domburg waren, dat we natgeregend zijn in de eerste herfststorm van dit jaar, dat ik op hakken naar Restaurant B ben gelopen! Dat we zulke lekkere ontbijtjes hebben gegeten bij de Domburgsche Bier en Melksalon
Ik straal nog even verder! En dan is het dus helemaal niet erg dat de poes op je hoofdkussen pist (en dat ik daar ook in ging liggen) en met mijn lekkende kruik kon ik mooi de vlammen doven die uit het kersenpitje kwamen. Ook gaan we ons 4-zijn zeker nog vieren. Deden we dit vorig jaar door thuis sushi te eten, nu wil ik 'op restaurant!'
Alles is goed in mijn wereld! :)

2 opmerkingen: