woensdag 26 juni 2013

Whereabouts

Het gaat goed met me! En ik ben blij! Eindelijk lukt het me om de ME de ME te laten en mezelf weer op de voorgrond te hebben. Jihoe! Ik zit heerlijk in mijn eigen cocon te genieten van mijn rust, reinheid en regelmaat. Weg met alle stress, pieken, dalen en onrust. En het lijkt te werken!

Zo'n 2 maanden geleden zette ik rigoreus een streep door alle afspraken in mijn agenda. Al waren dat er al niet veel, de opluchting was er niet minder om.
Eindelijk kies ik voor mezelf! Ik doe daadwerkelijk mijn oefeningen en zelfs meditaties. Ik heb een ritme! Iets waar ik zo naar verlangde. Het ritme van mijn eigen kleine wereldje.

En het lijkt dus te werken omdat ik eindelijk buiten ben geweest! Voor het eerst in een jaar heb ik gefietst vanmorgen! Wel 200 meter. Omdat het kan! En ja, dit was misschien niet zo slim (maar wél leuk!), dit kost me ook zeker een aantal dagen om bij te komen en waarschijnlijk kan ik pas over een maand weer een keer, maar nou èn? Ik heb alle tijd. De tijd is voor mij. Eerst moest ik op maandag al rekening houden met mijn afspraak van donderdag en dat ging wringen, want zo was er altijd wel iets wat mij belemmerde en was ik uiteindelijk alleen maar rekening aan het houden met anderen. Nu is de hele week van mij en I love it!

Voor de buitenwereld nog vrij onzichtbaar maar in mijn cocon gebeurt er van alles!

4 opmerkingen:

 1. Dit vind ik fantastisch, dat je zo voor jezelf hebt gekozen. Ik kan het (nog) niet. Ook ik moet de hele week al rekening houden met een afspraak in het weekend. Dus ik bewonder je hiervoor, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Sofie,
   Thanks!!
   Ik leefde ook van weekend naar weekend en was doordeweeks alleen aan het uitrusten of voorbereiden op.. Heb er een tijd over gedaan deze keuze te maken, maar ben er nu zo blij mee!
   Liefs, Cin.

   Verwijderen
 2. Hi Cindy,

  Knap van je! Wat een bevrijding! Herken in mij uit je stukje hoe het voelt; de tijd aan jezelf, hoe weinig ook, het geeft toch weer de oh zo nodige ruimte, die je helemaal zelf kan en mag invullen. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Annemie,
   Wat lief dat je reageert! Gek he, de wereld is hetzelfde, maar je kan het zo anders ervaren! Mooi! :)
   Ik ben ook erg benieuwd naar jouw behandeling. Ik zie overeenkomsten! Heb ik nog niet echt over geblogd...
   Spreek je!

   Verwijderen