vrijdag 21 december 2012

Op naar 2013!

Voor 2013 wens ik
 iedereen een jaar vol 
liefde, geluk en vertrouwen!
December. Rare maand. Net zo feestelijk als dat ie frustrerend kan zijn. Maar ook een maand om plannen te maken! Ik vind het altijd heerlijk als er weer zo'n blanco jaar op me wacht. Alle ruimte en volop kansen. 'Nu gaat alles anders worden!' :) Het voelt in ieder geval goed om dat voor even te geloven! 
Mijn voornemens heb ik al lang gemaakt. Wat nou 1 januari? Ik ben alvast begonnen en ga in 2013 lekker zo door! Of is dat ook een goed voornemen? Ha, dan heb ik er dus toch één!


Dus, alle dingen die ik in 2013 nog net zo hard ga proberen om te blijven doen:

Lachen! Voelen! Niet meer in mijn 'standby' modus blijven hangen. Mijn hart volgen! Lief zijn! (ook, of juíst, als ik moe ben). Nederland ontdekken met vriendlief! Nu écht mediteren en oefeningen doen... :) Vaker bellen met mijn lieve vriendinnetjes en kaartjes sturen. Gezellige gembertheetjes doen! Suikervrije lollies maken en ander geneuzel in de keuken! Verwend worden door familie in het mooie, rustige Brabant! Zondagochtendse koffietjes bij mijn schoonouders! Kroelen met Billy. Genieten van wat is!

En dit alles dan liefst heel vaak!

4 opmerkingen:

 1. Dat klinkt allemaal niet slecht! Voor jou alvast de beste wensen, met hopelijk heel veel verbetering!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Malu, thanks!! Ik wens jou ook heel erg veel verbetering en alle goeds toe!! Hou vol! X

   Verwijderen
 2. Lekker zo'n positieve blog. Jij ook een heel fijn 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Karin, en wilde nu de andere kant gaan beschrijven. Wordt vast iets minder gezellig.. Maar bedankt! Jij ook het allerbeste!

   Verwijderen