dinsdag 17 juli 2012

Verhuisd!

Joris van Oosten Makelaardij
"Laten we ons huis te koop zetten!", het lijkt als de dag van gisteren dat vriendlief dit voor de gein (!) tegen me zei. Beiden er geen rekening mee houdend dat ons huis wel eens echt binnen 3 weken verkocht zou kunnen zijn! Dus nu, nog geen half jaar later, zitten we hier omringd door dozen, uitgeput van verbouwen en verhuizen, maar wel in ons heel gave nieuwe huis!!

Ik kan nog amper geloven dat de verhuizing nu echt achter de rug is! Wat hebben we hier naar uitgezien! Maandenlang bestonden mijn sociale contacten toch grotendeels uit uitstapjes met de makelaar en telefoontjes met onze financieel adviseur.

Een hele uitdaging (lees: niet te doen voor iemand met M.E.), je huis verkopen en binnen een paar weken een nieuw huis zien te vinden. Internet doorgespit, vriend in zijn eentje op huizenjacht, in de rolstoel over de meubelboulevard. Lesje loslaten was wel van toepassing hier. Loslaten en delegeren, hulp vragen; ik ga het nog leren!

Gelukkig was er genoeg hulp voor handen! Thanks iedereen!! Want die (semi-)professionele ondersteuning was erg welkom!

Straks moet ik toch wel energie overhouden als alles achter de rug is? Nu mijn 'things-to-do-list' weer mag slinken! Laat mij maar heerlijk in dat zwarte gat vallen! Ik kan niet wachten!3 opmerkingen:

 1. Fijn voor je, geniet van je nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je nieuwe stek!

  (En ja, het is niet te doen, maar uiteindelijk krijgen we het toch maar mooi weer allemaal voor elkaar!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! En ik zit idd prins(es)heerlijk in ons nieuwe huis! :)

   Verwijderen