vrijdag 22 juni 2012

Louboutin versus Birkenstock

Louboutins
Internetshoppen. Eindelijk iets gevonden wat ik ook kan! En heel erg goed. ;-) Bij vlagen shop ik online alsof mijn leven ervan afhangt. En zo voelt het ook. Want het is niet zomaar een simpel jurkje of een paar schoenen wat ik bestel. Ik koop een droom, een leven! Want met die pumps aan ligt de wereld aan mijn voeten. Zit ik op het terras in de zon, flaneer ik in Domburg! Kortom dan bruis ik van de energie! Ik maak me illusies..


Het maakt toch een heel verschil of ik mijn voeten in een paar pumps kan laten glijden of dat ik in mijn gezondheidsslippers (what's in a name?!) schiet. Maar ik vrees dat ik nog wel even ben veroordeeld tot die laatsten. Ik kan amper lopen; laat staan op hoge hakken. Dit is nu precies het verschil tussen mijn dromen en mijn werkelijkheid. Het verschil tussen Louboutins en Birkenstocks...

De realiteit is dat ik voornamelijk in mijn gezellige joggingbroek op de bank lig en niet in een kittig jurkje. Mijn pumps staan te pronken naast mijn bed. Te wachten.. Zelfs mijn mooie, rooie Birkenstocks komen amper buiten. Maar mocht het ooit zover zijn, l am ready!

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten