zondag 22 april 2012

Koetje boe!

Eén koe in de wei maakt nog geen lente, maar leuk is het wel! Op tweede paasdag gingen de (Campina) koeien weer de wei in. Onwijs leuk om die blije, springende koeien te zien! De kalfjes waren überschattig en ik kon het dan ook niet laten om even met ze te kroelen!


En toen donderdag weer de reis naar mijn arts in Brussel ondernomen. Twee franstalige nonnetjes zaten in de wachtkamer; dat moest een goed teken zijn! Eindelijk kon ik al mijn vragen en ongenoegen spuien, want wat gingen er weer ellendige weken aan deze afspraak vooraf. Die verslechtering is te wijten aan overstimulering door de werking van de GcMaf. Mijn arts is blij dat het werkt. Ik word alleen maar moedeloos van de zoveelste terugval. Mijn arts zegt dat het vanaf nu beter zal gaan. Ik heb dat al zo vaak gehoord..

In mijn hoofd is het net zo grijs als buiten. Ik weet het even niet meer; wat een ellenlange, uitzichtsloze behandeling. Mijn waarden mogen dan weer wel verbeterd zijn, wat zeggen die getalletjes nu eenmaal als ik nog steeds slechts achteruitgang ervaar?!

Laat dan nu die zon maar gaan schijnen! Ook al zei ik vorige keer nog hoe frustrerend dat kan zijn; die zon die went wel! De koeien staan immers weer in de wei, de lammetjes worden groot en dik, de paaseieren zijn gezocht en gevonden; dus kom maar door met die lente!


5 opmerkingen:

 1. En toch ademt je blog weer een bepaalde kracht en luchtigheid. Leuk geschreven!

  Bij mij gaat het nu al ietsje beter na drie weken te zijn gestopt met GcMAF. Ik dacht ook: eerst zien, dan geloven. Maar het klopte wel wat hij zei! Hopelijk komt de lente ook gauw jouw kant op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Malu!
   Thanks!! Wat fijn dat het met jou iets beter gaat! Hou vol!! :) Ik wacht vol spanning af...
   Liefs, Cindy

   Verwijderen
 2. He Cindy,

  Ik hoop dat je malu achterna gaat, en je snel wat beter voelt.
  En hoewel het heel erg balen is dat je dat je er nog niks van voelt, klinken die verbeterde labwaarden toch positief.

  Er is veel uithoudingsvermogen nodig he, voor de behandeling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi,
   Er is zeker veel uithoudingsvermogen nodig... Poeh...
   Maar bedankt voor je berichtje. Dat doet me goed!

   Verwijderen
 3. Beste Cindy,
  Ik wil graag de foto van de koeien gebruiken voor de voorzijde van de Nieuwsbrief van Markenbinnen n.a.v. de eerste dag in de wei. Markenbinnen is een heel klein dorpje vlak bij het Alkmaardermeer en heeft zo'n 300 inwoners (www.onsdorpmarkenbinnen.nl). Ik publiceer bij deze foto je voornaam en je website. Ga je hiermee akkoord?
  groet, Caroline, info@deblauwecactus.nl

  BeantwoordenVerwijderen