maandag 7 april 2014

Bioresonantie

Inmiddels duurt mijn rot'week' al een week of vijf. Door het slikken van nieuwe pilletjes is mijn balans zoek. Meer pijn, minder slaap, usw.

Waarom dan weer nieuwe pilletjes? Mijn immuunsysteem bleef zwak. De kennis van mijn kinesioloog hierover is (nog) niet toereikend om dit probleem te kunnen tackelen. Dus op naar een therapeut voor bioresonantie.
Die superbacteriën in mij moeten nl. weg! Met hun dikke lijven vreten ze al mijn energie op en zitten ze enorm in de weg, waardoor gezonde cellen in de verdrukking komen en hun werk niet meer kunnen doen. Een gemuteerde superduperbacterie dus, ook wel chronische Lyme genoemd?


Bioresonantie therapie (BRT) stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Met de ontwikkelde middelen proberen we zo sterk mogelijk het frequentiepatroon te beïnvloeden en bij te sturen in de richting van het gezonde frequentiepatroon. 

Chronische Lyme ontstaat vroeger of later wanneer een beet van een besmette teek niet of niet voldoende behandeld is. Deze ziekte is vaak invaliderend en kan zelfs de dood tot gevolg hebben. Chronische Lymepatiënten blijven vaak verstoken van medische behandeling omdat hun ziektebeeld meestal niet (h)erkend wordt. Over adequate behandelmethoden voor chronische Lyme is weinig bekend en er is niet genoeg onderzoek naar gedaan.

Heb je geen Facebook? Reageer dan hieronder!

Een reactie posten