zondag 20 maart 2011

Under construction!

Ik ben begonnen!! 19 februari ben ik gestart met mijn behandeling bij professor de Meirleir te Brussel. Voor het eerst in al die jaren van ziek zijn, is er een duidelijke oorzaak voor mijn klachten geconstateerd. En nog veel fijner, er is ook een behandeling voor!! Mijn darm is ziek en die gaan we beter maken! Zo simpel kan het zijn! :)Drie weken ben ik nu bezig. Na wat opvliegers in de eerste week en flinke duizelingen heb ik de laatste dagen (week 3) duidelijk minder last van brainfog en ik slaap korter! Maaruh..... het zou toch eerst slechter moeten gaan? Waar blijft mijn J-curve?? Ach, ontkomen aan die terugval zal ik niet, maar voorlopig geniet ik wel met volle teugen van deze heldere dagen!!

Toch is het ook onwennig om bezig te zijn. Wachten op het eerste consult, wachten op de onderzoeksuitslagen, wachten op het behandelplan... Wachten tot ik een ons woog en langer.... En nu is het dan echt! Ik ben 'under construction'!!! Nieuwe vragen komen in mij op; wat kan ik verwachten? Hoeveel slechter ga ik me eerst voelen en wanneer dan?? Maar ondanks dit is het vooral heerlijk om bezig te zijn! Ik ben begonnen!

2 opmerkingen:

 1. Ha, ik voelde me precies zo toen ik net begon! Heel veel doorzettingsvermogen hebben is een vereiste voor deze behandeling, maar als zieke heb je ook weinig keus he..:p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Merel,
  Leuk om weer eens te lezen hoe ik me toen voelde. Inmiddels bijna een jaar verder en je hebt zeker heel wat doorzettingsvermogen nodig! Poeh...
  Maar ik ben heel nieuwsgierig hoe het met jou nu is?! Hoop van je te horen!
  En uiteraard wens ik je een kerngezond en gelukkig 2012!!
  X Cindy

  BeantwoordenVerwijderen